مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از تاسیسات عمومی

باسلام، یک کوچه از 50 سال پیش به عرض 2 متر و طول 60 متر توسط پدرم با برادرش معاوضه شد به خاطر دسترسی به باغ محصور شده در پشت زمینش.
این کوچه از دو طرف محصور به منازل و باغ دو تا از عموهای من هست.
بعد از فوت یک عمو، فرزند او با مراجعه به پدرم خواهان اشتراک در کوچه و اضافه نمودن 2 متر به عرض کوچه تا ابتدای باغ ما هستن.
و قصد ساخت سه واحد منزل ویلایی در طول این کوچه.
سوال اول:
آیا تاسیسات روستایی اعم از برق، گاز و آب تا انتهای کوچه 4 متری میرود؟
سوال دوم:
آیا بعد انتقال تاسیسات روستایی، یک عموی دیگرم که هیچ زمینی ندارد، میتواند از این تاسیسات مذکور استفاده کند؟
ممنون از راهنمایی.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سوال اول را باید از ادارات مربوطه بپرسید. اگر کوچه جزو حریم شخصی باغ شما باشد برای عمومی شما قابل استفاده نیست اما اگر در معبر عمومی باشد هر کسی می تواند از آن استفاده نماید. پیش از اینها توصیه می شود قبل از انجام هر هزینه ای از دهیاری محل مجوز بگیرید