مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین منابع طبیعی

سلام، مادرم 25 سال پیش در اتوبان شهید کسایی زمین خریده بود. 15 سال پیشم مادرم مرده و خونه فروخته شده و قولنامه زمین رو پیدا نمی‌کنم. میخواستم وکیل بگیرم تا قولنامه زمین رو درست کنه ولی تعداد زیادی از بنگاه ها، گفتن که ارزش وکیل گرفتن نداره و جزء منابع طبیعی هستش. میخواستم بپرسم به هیچ پولی نمیتونم بفروشم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.راه سختی در پیش دارید باید ابتدا مالکیت خود را اثبات کنید و سپس با اداره منابع طبیعی وارد دعوی حقوقی شوید.