مشاوره حقوقی رایگان - استفاده غیر مجاز از کنتور برق مدرسه

با سلام، یکی از همسایه‌های مدرسه ی مخروبه، از کنتور برق آن مدرسه، استفاده نموده. پس از ان که روستاییان متوجه شدند، اعلام داشت با هماهنگی مسئولین آموزش و پرورش بوده است و استفاده موقت میکرده و اینک نیز بهای مصرفی خود را به اداره برق پرداخت نموده و اعاده وضع به حالت قبل شده است. آموزش و پرورش نیز با توجه به تعهد کتبی فرد مبنی بر عدم تکرار مورد مشابه پیگیری قانونی نکرده است. اکنون اهالی روستا تومار نوشتند برای رئیس اداره که باید با فرد برخورد قانونی شود. آیا در این جا رئیس اداره مرتکب تخلف شده است که موضوع را قانونی پیگیری نکرده؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر اجازه ای داشته باشد و بهای انرا نیز پرداخت نموده باشد جرمی مرتکب نگردیده است.