مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

بعد از فوت همسرم درخواست مهریه به دادگاه دادم ، میزان مهریه ام بیشتر از اموال شوهر فوت شده ام است چه جوری میتونم وقتی دادگاه اموال رو به مزایده گذاشت جلوی فروش آنها رو بگیرم و مستقیم به نام خودم کنم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام اموال حتما باید به مزایده وفروش برود واگرخریداری نداشته شما برای طلبتان می توانید برداریدولی اگرخریداری وجود داشت شما بعنوان خریدار مال به مقداربیشترازقیمت خریداردیگر,به اجرای احکام اعلام ومال راتحویل شما خواهند داد