مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

با سلام
درسال 86 طی قراردادی بین وکیل و پدر و عمویم در وکالتنامه رسمی دادگاه حق الزحمه با عنوان تعرفه قید شده و سپس دریک کاغذ A4 سفید (فرم غیررسمی) ایشان قرارداد جداگانه ای به صورت کتبی منعقد کرده که درآن قید شده بهره مندی از مشاوره و لوایح که درقبال آن 300 متر زمین بدون قید ارزش ریالی آن بدون قید و شرط دریافت کنند. این وکالتنامه جهت دعوی اختلاف سهم ارث بین وراث بوده و به صورت شفاهاً قرار بود در زمینه کلیه اموال وکالت را بر عهده بگیرند. ایشان یکی از کارها که سهم مربوط به خانه بود را انجام دادند و سپس در پرونده دیگری که شامل زمین های ییلاقی و شهری و مغازه بود استعفا خود را اعلام کردند. حال در سال 99 با ارسال احضاریه و فقط طبق همان قرارداد کتبی از ما شکایت کرده و نرخ زمین را به روز می خواهند. آیا ایشان می توانند فقط به استناد آن قرارداد کتبی غیررسمی از ما حق الوکاله مطالبه کنند یا دادگاه براساس وکالتنامه رسمی طبق تعرفه عمل میکند؟ درضمن در متن قرارداد کتبی غیررسمی فقط عمو و پدرم امضا کردند و امضا وکیل در این قرارداد نیست. حتی این قرارداد فاقد تاریخ می باشد.
سپاسگزار از اینکه پاسخ می دهید.
خواهشا این مطلب را در زمینه سوالات متداول درج نکنید. ممنونم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مدارک و قرارداد باید بررسی شود اما قرارداد خصوصی حق الوکاله بین وکیل و موکل معتبر است و احتمالاً دادگاه شما را محکوم خواهد کرد.