مشاوره حقوقی رایگان - استعلاجی سربازی برای بیماری کرونا

سلام وقت بخیر من سربازم و الان 14 ماه خدمت هستم در تاریخ 99/4/7 در حین خدمت مبتلا ب بیماری کرونا شدم و تا تاریخ 99/5/5 در بستر بیماری بودم و بعد از دوران بیماریم ک برگشتم سر خدمت با مدارک پزشکی کامل ک شامل سی تی اسکن و آزمایشات و نامه استراحت دکتر و تایید دکتر نظام پزشکی اومدم سر خدمت بدون اینکه نگاهی ب مدارک من بندازن بهداری یگان گفته استراحت برای بیماری کرونا 14 روزه و بقیه اش غیبت رد میشه برات و نمیخوان ک اصن استعلاجی رد کنن برام من باید چیکار کنم لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.