مشاوره حقوقی رایگان - سن رشد و حصانت دختر بالغ كه بدون ميل خود پرورشگاهه

بنام خدا سلام بر حجت خدا
سلام و تشكر از زحمات دادراه
سال نود چهار شهادت حضرت رقيه دخترخوانده ام را از يتيمخانه اوردم و شش ماه سرپرستي نمودم ،،،حتي چهل ميليون وسايل خريدم انجا دوباره برنگردد و چهار سال قسط داديم ،،،،منتها مادربزرگ پولدارش از در دزديد و كارمند توجه نكرد و بعد سه ماه رها كردن در خرابه اَي باز يتيمخانه داد،،،،الان طفل يازده ساله است و يتيمخانه مانده و خودش نمي خواهد و ولادت حضرت ابوالفضل سمت پدرم دويده كه اينجا نمي مانم و سه ساله ناراحتيم
سوال من اينست ::با توجه به اينكه شش ماه قبلا از طفل سرپرستي كردم تنها مشكلي كه دارم وقتي دادگاه و اداره مي روم سرگيجه پيدا مي كنم و اصلا نمي توانم بروم ،،،،ولي داخل خانه بسيار حالم خوب است و يك طبقه با وسايل عالي براي طفل فراهم نموده ام و بخوبي از عهده رسيدگي به طفل برمي ايم ،،،،،
با اين شرايطم چطور مي توانم به بچه كمك كنم از انجا خانه مان بيايد و مشكلم كه نمي توانم اداره بروم ناديده بگيرند و بجاي ان توانايي ام را ملاك قرار دهند و عكسها هست كه حال بچه خانه ما خيلي بهتر از روز اول شده بود و زحمت كشيديم ،،،،،ضمن اينكه دختر بزرگ است و يازده ساله است،، حتي راضي ام پرستار بگيرم ،،سوال دوم من اينست در صورت محقق نبودن مورد اول ايا پدرم مي تواند اقدام به قيم بودن طفل كند تا از يتيمخانه دربيايد ؟؟؟؟پدرم مي تواند يك طبقه مستقل در خانه مان براي دخترخوانده ام فراهم كند و حتي پرستار بگيرد!!!
اميدوارم قوانين إصلاح شوند تا دختر يازده ساله را بزور در يتيمخانه نگه ندارند ،،،،كارمندان اداره هم بسيار سفارشي عمل كردند و مادربزرگ ده ساله طفل را يتيمخانه نگه داشته ،،،،لطفا به حق شروع ماه محرم كمك كنيد ما كه شب و روز نداريم ،،،من به نوعي مادر خوانده اش بودم سه ساله ناراحتيم ،،،ممنون

پاسخ ها :

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

سلام و درود بر شرف و وحدانت بانوی بزرگ شما با تقدیم دادخواست میتوانید سرپرستی ایشان را بعهده بگیری