مشاوره حقوقی رایگان - سن حضانت دختر

با سلام خدمت شما عزیزان
بنده دختر5 ساله دارم که پیش مادرش هست .
میخواستم بدونم سن دقیق تموم شدن حضانت توسط مادرش و شروع حضانت بنده دقیقا چه زمانی است .
اخه یه سریا میگن تموم شدن حضانت مادر پایان 7 سالگی است .
یه سریا میگن ابتدای 7 سالگی .
ممنون میشم دقیقا بهم زمانشو بگید چون خیلی حیاتیه برام

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا سن 7سالگی کامل پیش مادر با داشتن حق ملاقات برای پدر، پس از آن بنا به مصلحت با حکم دادگاه تا 9سالگی و پس از آن با انتخاب خود دختر است در صورتیکه عاقل باشد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دختر و پسر تا 7سال حضانت با مادر و بعد 7 تا 9 حضانت با پدر برای دختران و از 7 تا 15 حضانت با پدر برای پسران و بعد این سن حضانت منتفی میشه و خود فرزند تصمیم میگیرد

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

فرزند چه دختر چه پسر با پایان هفت سال قمری از حضانت مادر خارج می شوند