مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

همسر بنده در سال 86 به برادرشان وکالت دادند که کلیه امور مالیاتی و بیمه و اسنادی و غیره در مورد چند سند ملکی که الان پاساژ شده را انجام دهند اعم از پرداختها مالیاتی و بیمه و تازه متوجه شدم که از همسرم وکالت بلاعزل گرفته و به ایشان نگفته که بلاعزل هست . و تمام اجاره ها و حق سرقفلی های این چند سند را دریافت کرده و به همسرم مبلغی پرداخت نکرده و همچنین بدهی های دارایی و بیمه را پرداخت نکرده و همسرم در حال حاضر به بیمه و دارایی بدهکار است و ممنوع المعامله. آیا میتوان این وکالت را با توجه به این مشکلات بوجود آمده برای همسرم باطل کرد . با تشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وکالت بلاعزل باطل نمیشود فقط موکل که همسرتان است خودش میتواند خودش موضوع وکالت را انجام دهد. مثلا بفروشد یا اجاره بده و ...