مشاوره حقوقی رایگان - عدم بیمه کردن توسط کارفرما

سلام

من از تاریخ 97/12/15 در شرکت خصوصی مشغول به کار شدم، قراردادی که با هم بستیم بصورت کتبی، قانون کار بود به همراه یک میلیون و پانصد هزار تومان حقوق .. اما تا آبان 98 من رو بیمه نکردن. و همچنین حقوقم رو تا مرداد ماه هیچی پرداخت نکردن.
بعد هم تعهد محضری گرفتن که تمام حق و حقوق رو دریافت کردم تا قرارداد جدید ببندن با من ...
میخواستم ببینم اگر شکایت کنم اداره کار، کارفرما چه میزانی حدودا باید به من پرداخت کنه؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر شکایت شما پذیرفته شود به میزان حداقل دستمزد و مزایای تعیین شده در قانون استحقاق دریافت خواهید داشت