مشاوره حقوقی رایگان - خريد ويلا

سلام، خسته نباشيد. در تاریخ ٩٧/٧/٧ ويلايی واقع در كيلومتر ١٥ نوشهر روستاي دزدک خريداري كردم. ٢/٣ مبلغ پرداخت شد و مابقي به صورت رهن بود و قرار شد فروشنده به مدت يك سال در آن به صورت رهن كامل بماند. بعد از گذشت يك سال و تماس با فروشنده و اتمام قرارداد يكساله، قرار بر اين شد كه به مدت ٦ ماه ديگر يعني تا اواخر فروردين سال ٩٩ در آن سكونت كنند. در فروردين ٩٩ آن آقا گفتند به دليل كرونا نمي توانند ملك را تحويل بدهند و با كشمكش زياد قرار جديدي نوشتند كه در تاريخ ٩٩/٠٥/١٥ ملك را تحويل بدهند، به همراه نقاشي كامل و انشعاب آب.
طي تماسي كه سه روز پيش داشتم، گفتند اصلا ملك را نمي‌دهند و فحاشي كردند و ديگر جوابگوي تلفن نيستند.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
با تشكر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قرارداد اجاره شما باید بررسی تا تصمیم گرفته شود بهترین و سریع ترین روش تخلیه ملک کدام است.