مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تامین خواسته برای مهریه کمک میکند

با سلام و احترام. بنده از مهر ماه دو سال قبل، پرونده مهریه در ثبت داشته و باز بوده است. با صلح و سازش تنها حساب های بانکی زوج باز نمودم و خانه در بازداشت باقی ماند. ایشون ماشین دو بار فک پلاک کرده و برای این که شکایت من فرار از دین بوده. برای محکوم شدن مجددا به نام خودشون کردن. متاسفانه دوباره ضرب و جرح انجام دادن و من مجددا برای دریافت مهریه اقدام و پرونده ثبت بسته و برای ادامه از دادگاه اقدام کردم. زوج 4 روز بعد از کتک زدنم، ماشین به نام اقوام زده و به بچه هام گفته فروختمش، موتور خریدم. آیا این که قبلا هم این کار انجام شده کمکی میکنه، ماشین برگرده؟ تامین خواسته نوشتم و در ثنا ثبت کردم. تمام اقساط از حقوق خودم پرداخت نمودم. خواهش میکنم راهنمایی فرمایید. اجرکم عندالله

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر می رسد جرم معامله به قصد فرار از دین به دلیل عدم صدور رای قطعی محرز نمیشود اما می توانید در دادگاه دادخواست ابطال معامله خودرو به دلیل فرار از دین و صوری بودن را مطرح نمایید. شاید منجر به نتیجه شود----------- تنها روش سریع و بی دردسر دعاوی خانواده توافق است برای توافق بکوشید.