مشاوره حقوقی رایگان - فروش محوطه به عنوان پارکینگ

باسلام
در مجتمع مسکونی آپارتمانی ساکن هستم. شرکتی که آپارتمانها رو ساخته و فروخته حالا اقدام به فروش محوطه به عنوان پارکینگ به واحدها کرده . آیا این کار قانونی هست که محوطه رو قسمت بندی کنه و هر قسمت رو به عنوان پارکینگ به یک واحد بفروشه ؟؟ ضمنا بعضی از این پارکینگها دارای سایه بان هستن ولی بقیه موارد فقط زمین محوطه هست که دورش خط کشی شده .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر در نقشه های شهرداری جزو پارکینگ باشد مشکلی ندارد اما اگر جزو مشاعات باشد فروش آن مجاز نیست