مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک

با عرض سلام و خسته نباشید ، یه فقره چک سفید بدون امضا به تازگی توسط شخص یا اشخاصی در محل کار از دسته چک بنده کنده شده ، از بانک استعلام گرفتم چک بانک نرفته ، در این باب شکایتی با عنوان مفقودی ثبت کردم ولی چون از شخص خاصی شکایت نداشته و فقط عنوان کرده بودم که چک مفقود شده دادگاه پرونده رو مختومه کرد و گفت براش احراز نشده ، مجددا درخواست تجدید نظر کردم که دوباره دادگاه رای اول رو تایید کرد و رای نهایی رو صادر کرد . در واقع موفق نشدم از دادگاه برای بانک نامه بگیرم. الان چیکار باید بکنم ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در اعلام مفقودی شخص خاصی را متهم نمی کنند به نظر می رسد لازم است آراء دادگاه و شکایت شما بررسی شوند