مشاوره حقوقی رایگان - قتل در نزاع دسته جمعی

در نزاع دسته جمعی در عروسی منجر به قتل یک نفر شده اصلا بازسازی صحنه قتل نشده. برای برادرم حکم قصاص نفس دادن در صورتیکه شاهد دارد که او مقتول را نزده ولی اصلن دادگاه شهود را احضار نکرده و گفته نیاز نیست. باید چکار کنیم ؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.تقاضای صدور قرار استماع شهادت شهود کنید البته باید پرونده رو جهت اظهار نظر نهایی مطالعه کرد