مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به حیاط مشاع جنوبی

روش دسترسی به حیاط مشاع جنوبی برای طبقه بالای همکف به چه صورت است؟ آیا امکان ایجاد پله وجود دارد؟
طبقه همکف حضور ندارد ولی تخلیه نیست و در آن اثاث وجود دارد. حیاط وضعیتی کثیف و هنگام شب رعب آور دارد. نظافت حیاط بر عهده کیست؟ آیا می توان رأسا اقدام کرد یا باید اقامه دعوا و شکایت کرد. مرجع رسیدگی دادگاه است یا شهرداری؟ لطفا راهنمایی فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اسناد باید برسی شود تا مشخص گردد مالکیت و حق استفاده از حیاط به چه شکل است.