مشاوره حقوقی رایگان - احکام قضایی پلاک خودرو

سلام. ماشین ما سندش به ناممون نبوده مالک قبلی بدهی به بانک داشته اموالش مصادره شده ماشین ما هم به نامش بوده چند بار هی رفتیم دادگاه و دفتر خدمات قضایی هیچکس راهنمایی نمیکنه که چه مراحلی رو باید طی کنیم اگه ممکنه کامل توضیح بدین که باید چیکار کنیم که هر دفعه نگن فلان کارو نکردی و باز از اول بریم مراحلو انجام بدیم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دادخواست اعتراض ثالث اجرایی باید به شعبه توقیف کننده خودرو بدهید. از طریق وکلا این کار انجام شوند بدون نقص خواهد بود. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.