مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه بدهی بعد از تحویل ملک

با سلام و احترام ، مقدار 3 سهم از 5 سهم مشاعی 6 دانگ یکباب منزل مسکونی ارثی با توافق وراث (3 دختر و 1 پسر) به شخص ثالث فروخته شده است. در مبایعه نامه رسمی فقط کل متراژ 6 دانگ یعنی 492 متر، قیمت فروش متری (4 میلیون و 400) و کل ثمن فی مابین (1 میلیارد و 300) نوشته شده و از طرف فروشندگان (1 دختر و 1 پسر همان 3 سهم) به شخص ثالث وکالت بلاعزل داده شده است. خریدار 15% ثمن معامله (83 میلیون ) را چک داده ( چک یک نفر دیگر) ولی چک بعلت عدم موجودی در تاریخ روز برگشت داده شده است.
خریدار مدعی است در تفکیک ملک برابر اندازه گیری ثبت اسناد مقدار 10 متر کم است و باید 50 میلیون از مبلغ چک شود بعد، ولی ما مدعی هستیم که سهم فروختیم نه متراژ در ضمن کل متراژ مذکور در مبایعه نامه هم برابر اسناد رسمی شهرداری نوشته شده است و هیچ اشاره ای به عدد 295 متر(3سهم) در مبایعه نامه نشده است / تکلیف چیست؟
لازم به ذکر است معامله بهمن ماه 98 انجام شده و قیمت همین ملک الان 2 برابر شده است

با احترام

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما مطالبه مبلغ چک و ثمن معامله را از دادگاه بخواهید و احتمالاً ایشان دادخواست تقابل خواهند داد بعد با توجه به دادخواست ایشان مجدد باید مشاوره بگیرید---- این روش طولانی است و ممکن است تا زمان پرداخت از طریق دادگاه ارزش پول شما بسیار ناچیز شده باشد. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید