مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اعتبار وکالت تام

باسلام بنده دو ساله در اپارتمانی مستاجرم که صاحب اون اپارتمان خارج از کشور و به یکی از بستگانش وکالت تام داده برای کلیه امور حقوقی ( اجاره و فروش و کارهای اپارتمان ) . الان برای سال سوم میخوام قرارداد را تمدید کنم سئوالم این هست که اگه احتمالا اون وکالت تام به هر علت باطل شده باشه چجوری میتونم بفهمم و اگه باطل شده الان
تکلیف مستاجر چیه ؟! و اینکه اصلا لازمه کپی اون وکالتنامه را ضمیمه قرارداد اجاره کنم یا خیر؟! ممنون میشم اگه توضیح کامل در این مورد به من بدهید. سپاس

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام باید از دفترخانه تنظیم کننده وکالت نامه استعلام شود