مشاوره حقوقی رایگان - زمین کنار خونه روستایی

با سلام
ما در روستا کنار خونمون حدود 10300متر زمین رو حصار کشیدیم بعد کارشناس منابع طبیعی در روستا حاضر شد و دور زمین رو gps زد و رفت اداره منابع طبیعی ما هم رفتیم بعد نقشه ای به ما داد که نشون میده زمین در محدوده ی منابع طبیعی نیست و جز مستحدثات روستا می‌باشد که در زیر نقشه هم قید کرده و امضا هم زده اما با گذشت چند سال اداره منابع طبیعی ادعا داره که زمین جز منابع ملی میباشد. الان باید چکار کنم خواهشن راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام باید دلایل را اداره منابع طبیعی ارائه دهد اگر صحت داشت به رای کمیسیون ماده واحده اعتراض گذاشت