مشاوره حقوقی رایگان - ماشین دو تیکه

با سلام من سال 1395یه پراید خریدم مدل 82 که پلاکش خیلی راحت به نامم زدن سال 97 من این ماشین به یه اقای فروختم که ایشون تو این دو سال تازه دو سه روز پیش بردن پلاکش عوض کنن که پلاک نکردن گفتن ماشین دو تیکه است و حالا این اقا اومده از من شاکی میشه راهنمای کنید ایا من محکوم میشم و حالا ادعا میکنه که باید پول ماشین به روز بهش بدم تکلیف من چی خواهشن بگین

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله خریدار می تواند به شما مراجعه کند و معامله را فسخ کند.
در فسخ همان پولی که داده را شما باید برگردانید نه بیشتر.
شما هم می توانید علیه فروشنده خودتان دادخواست فسخ بدهید و همان پول را پس بگیرید البته به شرطی که از این موضوع 2 تیکه بودن مطلع نبوده باشید
به محض اطلاع باید اقدام کنید