مشاوره حقوقی رایگان - دو تکه بودن خودرو

سلام .. ماشین رو از من خریدن وکالت دادم برای تعویض پلاک بهشون موقع خرید هم کارشناسی ماشینو نشونشون دادم تو قولنامه هم چاپی همه شرایط این که کامل ماشینو از هر لحاظ بررسی کرده خریدار قید شده و تو قولنامه همه حقای پس دادن ماشین ساقط شده ماشینم سالم تحویلشون دادم ولی زیر قولنامه یه بند خودش با خودکار اضاف کرده که هرگونه مشکلات قانونی پای فروشنده .. سند و پلاک هم هنوز به نام منه... الان بعد یک ماه اومدن میگن ماشین دو تیکس و میخوایم شکایتتو کنیم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید من روحمم خبر نداشته از این موضوع واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید که اگه لازمه وکیل بگیرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

یاسلام.بایدصبرکنید تا طرف شما دادخواست علیه شما تقدیم ونوع خواسته ایشان مشخص گردد.بهرحال,با دستورقاضی,کارشناس مشخص واگرعیب مذکور متصل به زمان خرید باشد شما مسول هستید ومطابق باخواسته ایشان(فسخ یا ارش)قاضی بنفع ایشان رای می دهد.واگرمتصل به زمان خرید نباشد شما هیچ مسولیتی ندارید.