مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر در دوارن کرونا

سلام، بنده یک سال خانه اجاره دادم که چند روز است قرارداد تمام شده. یک ماه مانده به موعد اتمام اجاره نامه، به مستاجر گفتیم دنبال مکان دیگر باشد اما توجهی نمی کند و کرونا را بهانه می کند. میگوید نمی روم برو شکایت کن و کرایه رو به درد نخور اضافه می کند. بچه هفت ساله دارد که دائم اذیت می کند. آیا میتوان از شورا حکم تخلیه گرفت؟ در صورت ننوشتن قرارداد جدید، میتوان روزی 40 تومن که در قولنامه هست، در آخر از ودیعه کسر گردد؟

پاسخ ها :

گرفتن حکم تخلیه در دوران کرونا حکم تخلیه در دوران کرونا دستور تخلیه مستاجر کسر از ودیعه مستاجر قانون تخلیه مستاجر دیرکرد تخلیه مستاجر اجاره موجر مستاجر کرونا