مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن خودرو

سلام و عرض ادب، بنده سال 88 اقدام به خرید ماشین اقساطی از ایران خودرو ( نمایندگی شهرستان ) نموده و در قبال اقساط آن 3 فقره چک 4 ماهه در وجه شرکت ایران خودرو تودیع نمودم. الان با گذشت بیش از 10 سال و با وجود تاییدیه بانک عامل مبنی بر وصول چکهای صادره ، نمایندگی ایران خودرو صرفأ با عنوان نمودن اینکه ؛ سیستم بنده را بدهکار مبلغ یکی از چکهای صادره نشان میدهد از فک رهن امتناع مینماید. سوال اینکه بنده طرح دعوی الزام به فک رهن بر علیه نمایندگی ایران خودرو در شهرستان را مطرح خواهم نمود یا دادخواست بر علیه سازمان مرکزی ایران خودرو خواهد بود ؟

پاسخ ها :

الزام به فک رهن خودرو فک رهن خودرو خرید و فروش خودرو خودرو چک