مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره مستاجر

سلام مستاجر بنده خانه را با 15 م رهن و 1500 در شهریور گذشته اجاره نمودند ولی بعد از دیماه اجاره را تاکنون پرداخت نکرده . من هم اجاره را از روی رهن بر میدارم. و در اخر شهریور که موعد تخلیه است 15 م رهن را به او نخواهم داد. آیا این کار میشه؟

پاسخ ها :

برداشت اجاره از ودیعه مستاجر عدم پرداخت اجاره توسط مستاجر ودیعه مستاجر اجاره موجر مستاجر