مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایداری

سلام ما 5سال است که در یک ساختمان 8 واحدی سرایدار هستیم همه مالک هستند و بسیار پولدار ما هیچ حقوق و بیمه ای دریافت نکردیم حتی هزار تومن بهمون ندادن گفتن عوض جایی که نشستید باید کار کنین کار ساختمان سنگین است باغبانی نگهداری باغچه نگهداری استخر نظافت ساختمان بردن هر شب اشغالا و 4روز در سال مرخصی رفتیم حالا بعد 5 سال میخوان بیرونمون کنن ما هیچ پولی برای اجاره خونه نداریم و ساختمان حاضر نیستن هیچ پولی بهمون بدن ما داخل سونا جکوزی ساکن شدیم قابل ذکر است که قابل سکونت نبود و ما با خرج خودمون تعمیرات انجام دادیم که بتونیم زندگی کنیم خواهش میکنم راهنماییمون کنید باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام شما میتونید به وزارت کار دادخواست مطالبه حقوق بیمه و سنوات پاداش سالیانه در این مدت که کار کردید به عنوان کارگر و کارفرما نیز مدیر ساختمان قرار می گیرد پس از اینکه مدیر ساختمان دعوت شود برای آنها کد بیمه قرار داده میشود و مطالبات شما مطرح می شود زمان بیمه بیکاری به شما تعلق می گیرد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شما خودتون توافق نمودید در ازای کار کردن ساکن بشین.اگه از ابتدا توافق کرده بودید که وجهی بهتون پرداخت کنند میتوانستید مطالبه کنید.در طول پنج سال پولی مطالبه نکردید پس نشون میده از همون ابتدا توافقتون بر پول نبوده است.رابطه کارگری و کارفرمایی اینطوری نیست.در واقع اجرتالمثل محلی که ساکن شدید به اندازه حقوقتان بوده است.علیرغم این شما میتوانید به ادره کار محل سکونت خودتان مراجعه کنید.ولی لازمه رابطه کاری داشتن رابطه کارگر و کارفرمایی است.شما الان برای چه کسی کار میکردین؟توافقتان ماهیانه چقدر بوده؟