مشاوره حقوقی رایگان - جرایم تاخیر پرداخت

سلام ، مغازه کوچکی دارم که البته پس از فوت پدرم مالک ان شدم ، شریکم که بیشتر از سی سال بود با من کار میکرد از من خواست با او همکاری کنم تا با طرح شکایت از مرحوم پدرم ترتیبی بدهیم تا سابقه او بیشتر شود تا بتواند خودرا بازنشسته کند ،
اینکار به این شرط که اگر جریمه یا هزینه ای داشته باشد با خود اوست ،،، انجام شد بعد از مدتی مبلغ 88 میلیون تومان برای بنده مثلا کارفرما جریمه امد و شریک هم منکر تعهدات خود شد، تا سال 96 که قرار شد جریمه ها بخشیده شوند قسط بندی کردیم شش قسط دادیم و کم اوردیم دوباره جریمه ها برگشت ،
ایا راهی وجود دارد جریمه ها را حذف کرد ؟ این مبلغ اکنون نزدیک به 100 میلیون تومان شده

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر راهی وجود ندارد.بر اساس قاعده اقدام شما خودتان مسیول هستین.