مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام پدر من آبان ماه فوت شد و تازه الان مشخص شده پدرم دو دانگ از منزل خودش رو به خانمی که باهاش زندگی می‌کرده داده این خانم یه دست‌نوشته از پدرم دارن که برای سال 94 هست ولی الان تازه گفتن که پدرم اینو تو خونه نوشته عمه و عموم هم امضا کردن حالا من چیکار میتونم بکنم که بفهمم این دست‌نوشته برای پدرم هست یا نه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما دادخواست تقسیم ترکه بدهید و اگر ایشان ادعا داشته باشند باید اثبات کنند .اگر دست نوشته ارایه شد تقاضای کارشناسی کنید.