مشاوره حقوقی رایگان - منقضی شدن اعتبار وکالتنامه فروش اعطایی به خریدار خودرو

با سلام
بنده در مزایده خودروی یکی از ارگانهای دولتی شرکت نموده و برنده شدم. پس از پرداخت کامل وجه و بارگذاری مدارک مربوطه در سایت برگزاری مزایدات، بنده به اتفاق نماینده آن ارگان به دفترخانه رفته و وکالت نقل و انتقال به اینجانب داده شد.
زمانی که برای شماره گذاری به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردم، مشخص شد اتومبیل مزبور که بصورت لیزینگی خریداری شده بود دارای بدهی بوده و نیاز به نامه فک رهن جهت نقل و انتقال می باشد. در این فاصله اعتبار وکالتنامه منقضی شد و پلاک و سند منتقل نشده است. سوال بنده اینست پرداخت این بدهی به عهده کیست؟ چگونه می توان سازمان را ملزم به اعطای وکالت نامه مجدد نمود و هزینه های اعطای مجدد وکالت نامه با کیست؟
لازم به ذکر اینکه این موضوع به هیچ وجه در شرایط مزایده (که آگهی آن در روزنامه ها منتشر شده) همچنین سایت برگزاری مزایده ذکر نشده و در زمان مراجعه بنده نماینده آن سازمان تاکید می نمود که کلیه اقساط اتومبیل پرداخت شده است.
ضمناً مبایعه ای نامه نیز تنظیم نگردیده است،.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به شرایط مزایده دارد که با بدهی فروخته شده یا بعد از تسویه حساب که باید به آگهی مزایده رجوع کنید با تقاضای مجدد مطالبه تفویض وکالت کنید موظف هستند مجددا وکالتنامه رو تمدید کنن