مشاوره حقوقی رایگان - مستمری کارگری

با سلام
پدر من کارگر ساختمانی بوده و حدود 11 سال پیش، بر اثر حادثه سقوط سنگ جان خودشون رو از دست دادند.
حال سوال داشتم که آیا بعد از این چند سال می توان بیمه مستمری ایشان رو پیگیری کرد یا خیر؟ با توجه به این که ایشان سابقه بیمه نداشته و کارفرما نیز ایشان را بیمه نکرده بوده‌اند. اگر می شود چه کاری باید صورت گیرد؟

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
شما میتوانید با ارایه مدارک و مستندات قانونی در هیات های حل اختلاف از کارفرما شکایت و نسبت به پیگیری جهت پرداخت حق بیمه ایشان اقدام نمایید