مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن جنس فروخته شده

با سلام.
بنده تعمیرکار برق هستم. برای شخصی کاری انجام دادم و جنس هایی را خریدم و نیز بعضی را تعمیر نمودم. طبق قرار، می‌بایست تا دو سه روز آینده مبلغی را واریز می‌نمود ولی بعد از دو هفته اقدامی صورت نگرفت. بنده هم رفتم و وسیله خود را برداشتم. با بنده تماس گرفت و گفت شما قطعه را برداشتی؟ بنده هم به او گفتم بله و شما مبلغ را واریز نمایید تا دستگاه را سالم تحویل دهم. آن شخص به جرم دزدی و خیانت در امانت از بنده شکایت کرده. آیا میفرمایید که آیا این کار بنده، فسخ قرارداد بوده؟ یا این که اشکال قانونی دارد؟ چون وسیله ای از اموال ایشان برنداشتم. وقتی شخص، هزینه ای پرداخت ننمود، پس صاحب آن هم نشده.
دستگاه ایشان الان تقریبا مثل روز اول خرابیش هست و هیچ صدمه ای به آن نرسیده. فقط یکی از وسایل خریداری شده را برداشتم که مربوط به خودم بود. در ضمن قسمتی از دستگاه که قبلا کار نمیکرد الان کار میکند.

پاسخ ها :

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام شکایت ایشان منتج به نتیجه نخواهد شد.