مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن جنس فروخته شده

باسلام. اینجانب یک دستگاه لب تاپ فروخته ام و در قبال مبلغ آن یک فقره چک دریافت کرده ام که برگشت خورده است. فاکتوری هم صادر نشده است. فاکتور اصلی خرید به نام اینجانب است. آیا میتوان جنس فروخته شده را توقیف کرد و یا چون فاکتوری صادر نشده و وجهی پرداخت نشده، ادای دزدی مال را مطرح کرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
خیر اثبات سرقت امکان پذیر نیست
دادخواست مطالبه وجه به انضمام تامین خواسته در دادگاه عمومی حقوقی مطرح نمایید.و تقاضای صدور اجراییه نمایید.