مشاوره حقوقی رایگان - کسر موقت از آمار

6-نسبت به شکایت ... علیه ... مبنی بر ايراد صدمه بدنی غير عمدی بر اثر تصادف رانندگی طی شماره ... مورخ 1399/05/09 كسر موقت از آمار طبق دستورالعمل
7-نامه صادره به شماره ... مورخ 1399/05/09 با موضوع «ارسال مدارك» و گیرنده «حوزه قضايی شهرستان دماوند» ثبت گردید.
8-پرونده در تاریخ 1399/05/09 به انبار بايگانی راكد دادگستری شهرستان دماوند ارسال و تحت شماره ...ثبت گردید.
ممنونم از راهنماییتون. بفرمایید منظورشون چیه؟ میشه لطفا زودتر جواب بدید.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اطلاعاتی که نوشته این ناقص است و نیاز به توضیح بیشتر دارد اما به صورت کلی احتمالاً شکایتی علیه فردی انجام و به هر دلیلی این پرونده مختومه و به بایگانی راکد ارسال شده یعنی اینکه پرونده دیگر در اجرای احکام تحت اجرا نیست