مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک شهرستان

سلام مادرم یک خودرو به نامش هست با پلاک شهرستان حالا الان دو ساله ساکن دائمی و قطعی شهرستان شدیم با توجه به این اوضاع کرونا و پلاک ماشین که مربوط به شهرستان هست همه مردم فک میکنن ما اومدیم مسافرت و گاهاً بی ادبی میکنند. حالا سوالم اینه میشه پلاک رو تغییر داد و یک پلاک جدید با شماره یزد گرفت؟ ضمنا سند ملک در یزد با نام شخص صاحب پلاک هم داریم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر با مسافرا و انتقال از شهری به شهر دیگر امکان تعویض شماره پلاک نیست مگر با نقل و انتقال خودرو