مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ضرر زیان

آقای دکتر سلام
آیا مدیر عامل می تواند از کارگزار که به عنوان کارمند در شرکت مشغول به کار است برای اینکه توسط خطایی که کارمند انجام داده و شرکت ضرر زیان میلیاردی دیده است شکایت داشته باشه و ضرر زیان را دریافت کند؟ در صورتیکه که 100 میلیون چک بابت حسن انجام کار گرفته شده از من. آیا فقط همون 100 میلیون را‌ می‌تواند بگیرد یا‌ می تواند شکایت کند و کل ضرر زیان یا‌ درصدی ‌از ضرر زیان هم بگیرد ؟

پاسخ ها :

ضرر و زیان توسط کارمند مطالبه ضرر و زیان چک بابت حسن انجام کار چک