مشاوره حقوقی رایگان - ماده 9

زمین های من در مجاورت ایستگاه راه اهن اردبیل قرار گرفته که قاضی طبق ماده 9 دستور داد با ارزیابی خسارت عرصه و اعیان این زمین ها شرکت ساخت و توسعه کارش رو انجام بده و حداکثر ظرف 3 ماه خسارت تعیین شده رو به من پرداخت کنن
شرکت ساخت توسعه هم فقط خسارت اعیان من رو براورد کرده 40 میلیون محصول گندم و سیب زمینی و تا کنون که بیش از 14 ماه هست هنوز خسارت من پرداخت نشده
من شکایت کنم ؟
به دادگاه یا دیوان عدالت ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دستگاههای دولتی 18 ماه فرصت برای پرداخت بدهی دارند میتونید با وکیلی جهت انجام اموراتتون هماهنگ بشید تا راهنمایی های لازم و اقدامات مربوطه رو انجام بدن