مشاوره حقوقی رایگان - مجازات سرقت ماشین

سلام من مالک ماشینی هستم که همسرم سوار میشه و راننده اژانسه اخر شب یه جا دعوا میشه و همسرم من پیاده میشه برای جدا کردن چون هول بوده سویچ رو از ماشین بر نمیداره یه پسر بچه سوار ماشین میشه و نزدیک 1 کیلومتر جلوتر هم به یه موتوری میزنه و هم چپ میکنه کلانتری که میاد بردارش به عهده میگیره تصادف و همسر من تو شوک بوده ازش مدراک ماشین و میگیرن و همسر من حرفی از سرقت ماشین نمیزنه والان برای درست کردن ماشین هم امروز و فردا میکنن اون ماشین هم برای من دیگه ماشین نمیشه ایا راهی هست تقاضا مبلغ ماشین رو بکنم؟

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

علاوه بر شکایت سرقت میتونید دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

استان :

سلام ، به استناد شهادت کسانی که در دعوا بودن میتونید شکواییه سرقت رو مطرح کنید ، بیمه ی ماشین شما خسارت موتوری که تصادف کرده رو پرداخت خواهد کرد ، شما باید بابت اسیب هایی که به ماشین وارد شده از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید ، تا میزان خسارت وارده به ماشین کارشناسی شود. و پس از اثبات سرقت و قطعیت حکم ، از سارق مطالبه خسارت بابت افت قیمت ماشین نمایید.

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
طرح شکایت سرقت تعزیری و نیز مطالبه خسارات و آفت قیمت خودرو پیشنهاد می گردد .
موفق باشید