مشاوره حقوقی رایگان - اخراج غیر منصفانه

سلام. چند سالیست در قسمتی از زیر مجموعه فرهنگی شهرداری کار می کنم که متاسفانه در ابتدای کار، قرارداد کاری ام باعنوان کارگر ساده منعقد شده بود که پس از چند سال گفتند باید بروی در قسمت های دیگر شهرداری و بشوی کارگر فضای سبز و..! حالا بنابه دلایلی که میخواستند با عنوان این قرارداد به قسمت های دیگر منتقلم کنند بر سر علاقه و استعدام در همان بخش (باتوجه به بند 6 قانون کار) مقاومت و پافشاری کردم. اکنون پس از پایان قرارداد یکساله به من اعلام کردند که ما دیگر به خدمات شما نیازی نداریم و چند ماهی است بیکار شدم. آیا قانون حق را به من میدهد بخواهم دنبال احقاق حقوقم باشم؟ آیا میتوانم در دیوان عدالت اداری از شهرداری شکایت کنم و به سرکارم برگردم؟

پاسخ ها :

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

متاسفانه امکان بازگشت به کار برای شما وجود ندارد چون قرارداد کار موقت داشته اید و کارفرما حق دارد با پایان مدت قرارداد از تمدید آن خودداری کند. منتها اگر مزایای کار از جمله سنوات و پاداش و بن و .... به شما پرداخت نشده می توانید صرفا جهت مطالبه اینها اقدام کنید.