مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار شهرداری

سلام من 5سال سابقه در شهرداری دارم و از آن جایی که پدرم جانبازی دارد .من هم کارهای ایثارگری ام رو درست کردم و الان که تمام کارهام رو کردم .ولی چون اخراج شده بودم هشت ماه بیکار بودم .الان چطور میتونم ورود به کار که شهرداری باشد پیدا کنم و تا شروع به کار نکنم رای برای من صادر نمی‌شود متشکرم

پاسخ ها :

بازگشت به کار شهرداری بازگشت به کار در صورت اخراج بازگشت به کار فرزند ایثارگر بازگشت به کار