مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام بنده از 1 اسفند 98 بیکار شده ام و طبق رای وزارت کار ؛ اخراج بنده به صورت غیر ارادی بوده. رای وزارت کار 10تیر به بنده ابلاغ شد و بعد از آن به کاریابی رفتم و ثبت نام کردم 60 هزار تومان هم ازم گرفتن . بعد از اون رفتم بیمه تامین اجتماعی و تا به امروز هیچ پیامی دریافت نکردم و هیچ مبلغی هم برایم واریز نشده . با توجه به اینکه من به مدت 17 ماه بیمه بودم و محل کارم یکی بود اما 5 ماه آخر را محل کارم تغییر آدرس داد و کد کارگاه تغییر کرد. ممنون میشم راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟؟ به من کلا 6 ماه بیمه تعلق میگیره و دقیقا 6 ماه هست که بیکارم و بخاطر کرونا هم شرایط نامعلومه
لطفا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت تغییر کد کارگاه اگر همان کارفرما و کارگاه نبوده باشه به خاطر یکسال نداشتن سابقه بیمه در آخرین کارگاه شاید به مشکل بربخورید