مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری بعد از مرخصی زایمان

با سلام، من در تاریخ 14مرداد مرخصی زایمانم به اتمام رسیده است. کارفرما نیز تعدیل نیرو دارد. آیا می توانم نامه تعدیل نیرو از کارفرما دریافت کنم و برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کنم در ضمن آخرین قراردادی که در آن شرکت داشته ام اسفند 98 بوده است. چه مدارکی برای بیمه بیکاری نیاز دارم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه یکسال بیمه در آخرین کارگاه براتون رد شده باشه و سپس ترک کار بهتون بزنن میتونید ظرف 30 روز تقاضای بیمه بیکاری بدین