مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک قولنامه ای

عرض سلام و خسته نباشید.
اینجانب در زمستان 97 یک واحد آپارتمان قولنامه ای خرید کردم. بعد از گذشت 20 سال از ساخت، فروشنده اذعان داشت که به خاطر ماده 100 و شهرداری و نداشتن پایان کار، سند ندارد.
البته بعدا مطلع شدم سند قبلی که برای یک ساختمان دو طبقه بوده و تخریب شده و آپارتمان سازی شده به نام شخص دیگری است و ایشان فوت کرده اند و ورثه ایشان اقدام به گرفتن پایان کار در سال 96 کرده اند و امسال (99) سند را به نام دیگری زده اند.
صاحب قبلی واحد آپارتمان بنده، واحد را از سازنده خریداری کرده و به خاطر اختلاف مالی بین سازنده و خریدار ملک (که ملک را بصورت قولنامه از شخص متوفی خریده اند) تنظیم سند صورت نگرفته است و سازنده اکثر واحدها را فروخته و بدون تسویه کامل رفته است و دسترسی به ایشان نداریم.
البته در قولنامه بنده ذکر شده هر مشکلی به فروشنده برمیگرده ولی به خاطر تفاوت قیمت از سال 97 تا امسال که بسیار زیاد است اگر بنده ملک را به فروشنده برگردانم فقط میتوانم یک خانه در همین ساختمان رهن کنم و فسخ قولنامه بسیار شرایط بحرانی برای بنده ایجاد می کند.
پول خرید این آپارتمان از پول جشن عروسی و طلاهای همسرم و چند سال کارم بوده.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمائید.
با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

آپارتمان قبل از خرید بنده پایان کار داشته و فروشنده اظهار نکرد و گفتن پایان کار ندارد.
پایان کار سال 96 صادر و بنده سال 97 خریده ام.
و اکنون مطلع شدیم که به تازگی سند را به نام شخص دیگری زده اند و ما اطلاعی نداریم.
کسی که الان ملک را فروخته در سال 78 هم به صورت قولنامه فروخته است.
مالک بعدی و سازنده بعد از ساخت به مشکل بر میخورند و سازنده 8 واحد از 10 واحد را به فروش میرساند و میرود.
اکنون مالکی که ملک را قولنامه ای خرید کرده همکاری نمی کند و قولنامه را نمیدهد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم دادگاه نمایید این کار بسیار پیچیده و فنی است پیشنهاد می شود از خدمات وکلا استفاده نمایید.