مشاوره حقوقی رایگان - مزایده اموال ارثی

سلام وقت بخیر.
در شرایط امروز که قیمت املاک هر روز بالاتر می رود و اطاله دادرسی ها و همچنین زمانی که سهم پول مزایده به دست شما می رسد و این امر باعث بی ارزش شدن پول می شود، قانون در این باره چه اندیشیده است؟ با توجه به اینکه قیمت کارشناسی به روز است تازه چند درصد هم زیر قیمت.
ممنون می شوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در زمان تصویب قانون همچین تورمی وجود نداشته و راهکاری برای آن نیست. بهترین راهکار این است که وراث برای جلوگیری از ضرر خودشان هم که شده با یکدیگر همکاری نمایند