مشاوره حقوقی رایگان - بیمه خویش فرما

یک خانم از سن 25 سالگی و خانم دیگر از سن 35 سالگی حق بیمه خویش فرما را پرداخت میکنن. در زمان بازنشستگی هر دو با 30 روز حقوق بازنشست میشن. مزیت انکه 30 سال حق بیمه را پرداخت کرده نسبت به به خانمی که 20 سال حق بیمه را پرداخت کرده چیه؟ تسکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام زمان پرداخت حق بیمه و زمان بازنشستگی رو نفرمودید و موثد در پاسخ هست چرا که ااخر قانونی تصویب شد که تغییراتی در این مورد داد بنابراین سوالتون کامل نیست