مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام خسته نباشید ماشین تاکسی ون فروختم که چک گرفتم بمبلغ 24میلیون که برگشت خورده الان 2ماه خریدار 3بار قرار دفترخانه میگذاریم دوست این اقا میاد که بنام ان بزنم که چکم گرفت نگاه کنه برگشت خورده چکو برده پول بزنه حساب الان نه جواب میده نه میاد سند بزنه چونکه ماشین بنام من نشده و وکالت از صاحب ماشین دارم چیکار میتونم بکنم شماره چک و برگه برگشتی بانک هم دارم الان هم صاحب ماشین مونده هم من باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اینکه پک رو پس دادین و ازتون گرفتن به معنی اینه که پولتون رو دادن که پک رو تحویلشون دادین ولی اینکه تنظیم سند رو چیکار کنید بایستی مالک پلاک از راهور تقاضای توقیف کنه تا خودرو خوابونده بشه و بیان جلو جهت انجام امورات