مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام و خسته نباشید. بنده یه چک صیادی بابت فروش خودرو دریافت نموده ام اگر چناچه چک مورد نظر سر موعد پاس نشه بنده چگونه در سریع ترین زمان میتونم مبلغ زو از طرف که چک داده دریافت کنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریع در دادگستری که بعید است اما میتونید اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بایدر مبایعه نامه حق فسخ برای خودت میذاشتی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گواهی عدم پرداخت بگیرید و درخواست صدوور اجراییه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله درخواست اجرای چک را مطرح نمایید و اموال و حساب های بانکی صادر کننده چک را توقیف نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید چک را برگشت بزنید و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست صدور اجرائیه بدهید.
بعد از ارسال پرونده به اجرای احکام می توانید اموال صادر کننده چک را توقیف کنید و اگر اموالی نداشت می توانید حکم جلب بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی تقاضای صدور اجرائیه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق صدور اجراییه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست صدور اجرائیه تنظیم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از اخذ گواهی عدم پرداخت از بانک و کد رهگیری می توانید نسبت به چک صبادی اقدام به تقاضای صدور اجراییه نموده بدون برگذاری جلسات رسیدگی دادگاه نسبت به توقیف اموال یا جلب صادرکننده چک اقدام نمایید.