مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو بدلیل مهریه

باسلام
بنده از پارسال درگیر پرداخت مهریه و مسائل مرتبط با آن هستم ، علیهذا همسر اینجانب از پارسال خوردو رو توقیف نموده بود و خودرو در پارکینگ بود، تا حدود یکماه پیش که خودرو به مزایده گذاشته شد و خود خانم بعنوان خریدار در مزایده شرکت نمود و ماشین رو خرید ... بهرصورت الان ماشین رو به نام خودش پلاک کرده .
منتها الان نامه ابلاغیه ای از اجرای احکام برای من اومده مبنی بر اینکه باید خلافی و هزینه پارکینگ رو من پرداخت کنم وگرنه حکم جلب صادر میشه ... اولا من ندارم که بدم ، اگر داشتم که ماشینی که باهاش کار میکردم رو توقیف نمیزاشتم بشه ، دوما مگر ماشین مزایده قرار گرفته شده رو نباید تمام هزینه هاش رو از اصل بدهی کم کنن و مابقی رو به عنوان بازپرداخت بدهی ثبت کنند ؟ یعنی من نباید پول اینارو بدم .... اگر اینطوره پس این حکم چی میگه

پاسخ ها :

پریسا ابراهیمی منفرد

پریسا ابراهیمی منفرد :

بعله میشه اعتراض کرد برای توضیحات تماس بگیرید 09183657139