مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام مسکن ملی

بنده در دوره اول مسکن ملی ثبت نام خود را انجام دادم ... لذا با پیامکی که بنیاد مسکن ارسال کرد به آنجا مراجعه کردم و تمام کارها از جمله مدارک سوابق سکونت، استعلام بانک مسکن و تعهد محضری خود را تحویل دادم..
با توجه به اینکه 3 فرزندم بعنوان افراد تحت تکلفم در سیستم بنیاد مسکن ذخیره نشده و به این موضوع اعتراض کردم و در جواب یکی از کارمندان بنیاد گفت که اگر با شما تماسی برقرار شد بگین فرزندانم فوت کردند ...
از شما تقاضامندم راهنمایی بفرمایید..
سپاسگزارم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام داشتن فرزند برای پذیرش در سامانه درخواست مسکن ملی خود دارای امتیاز است لذا درصورت امکان نسبت به ویرایش اطلاع اقدام ودرصورت اینکه ویراش ممکن نیست هرگز توصیه بدروغ را نپذیرید . موفق باشید