مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد قانون کار کارگران

بنده 18 سال پرسنل قراردادی شرکتی در سمت اداری، اداره ای هستم که قراردادم تا پایان سال است که با مدیر کل اختلافی داشته ام حالا بهم میگوید تو باید در سمت پیشخدمتی کار کنی. در این خصوص راه حلی میخواستم.که آیا قانونا میتواند تنزل پست بهم اجبار کند. ممنون از راهنمایی .

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر حکم یا دستوری برای شغل فعلی دارید میتوانید به مراجع حل اختلاف کار برای تنزل مراجعه کنید