مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی

سلام. ببخشید در خرداد 99 پیامکی مبنی بر بد حجابی در فلان مکان و زمان، آمد. مالک پدرم بودند هفته بعدش پدرم رفتند و در اون جا به دلیل شلوغی و اوج کرونا، فقط یک باجه باز بود. که مدارک را میگرفتند و بعد از 20 دقیقه مدارک را پس میدادند و میگفتند مشکل حل شد و رفع شد.

اما الان باز پیامک برای پدرم آمده که :
مالك محترم خودرو شماره ....... به دليل عدم ارايه/ التزام به تعهد حضوري ، برابر ماده ٦٣٨ ق.م.ا تبصره يك ماده ٥ قانون حمايت از آمران معروف و ناهيان منكر مصوب ٩٤/٠١/٢٣ و بخشنامه شماره ٩٠٠٠/١٩٢٧٥/١٣٩٨/١٤٠ دادستان كل كشور دستور توقيف خودرو شما در سامانه پليس صادر گرديده است . لذا جهت پيگيري و تعيين تكليف يا در دست داشتن مدارك هويتي و مالكيتي به نزديك ترين مركز امنيتي مراجعه نماييد.

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

مجداد مراجعه کنید چون بیم توقیف خودرو هست